Recepta
Magdalenes
Ingredients:
|
Eines
|
-3 ous
|
-Una vareta de batre
|
Una ampolla d'oli
|
-Un bol
|
-250 grams de sucre
|
-Una cullera
|
-Un iogurt de llimona
|
-Colador
|
Un quilo de farina
|
-Paperines
|
-Una cullaradeta de llevat
|
-Motlle de fer magdalenes
|
Preparació
1
Trencarem els 3 ous en el bol i els batrem amb la vareta un o dos
minuts.
2 Dins
posarem el iogurt de llimona i ho barrejarem 1 o 2 minuts.
3 Afegirem dos
gots de sucre al bol.
4 Ficarem 1
got d'oli al bol i ho barregem.
5 Preescalfarem
el forn a 210 graus 20 minuts.
6 Ficarem 3
gots de farina i la tamisarem.
7 Afegirem un
got de llet al bol.
8 Ficarem en el
bol de farina una cullaradeta de llevat.
9 Ho
barrejarem tot bé perquè no quedin grumolls.
10 Posarem les
paperines en el motlle de fer magdalenes.
11Tot el que
hem fet lo posarem en una bossa per fer una mànega de pastisseria.
12 Farem la
mànega tallant una part de la bossa.
13 Posarem tot
el líquid a les paperines amb la mànega de pastisseria.
14 Ho posarem
al forn 15 minuts i ja estaran acabades.
15 Amb un
escuradents punxarem una magdalena, si l' escuradents surt net, és
que estan perfectes i si no surt net és que necessitarem una miqueta
més de foc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario